Web Analytics Made Easy - Statcounter

«رضا یکه خانی» امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس از بیرجند در ارتباط با برگزاری آموزش حضوری برای دانش آموزان متوسطه اول و دوره ابتدایی، اظهار داشت: مدارس متوسطه اول و ابتدایی از امروز یکم آذرماه همزمان با سراسر کشور در استان آموزش حضوری خود را آغاز می کنند.

وی تصریح کرد: امروز بیش از ۲۸ هزار دانش آموز متوسطه اول در ۷۲ مدرسه شهری و ۶۳ هزار دنش آموز مقطع ابتدایی در ۳۳۶ مدرسه شهری استان بر سر کلاس های درس با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی حضور می یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش خراسان جنوبی از تشکیل کمیته سلامت در مدارس خبر داد و افزود: بر تشکیل این کمیته بسیار تأکید شده، چرا که مسؤولیت نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی برعهده این کمیته می باشد.

یکه خانی با اشاره به اینکه دو شاخص در بازگشایی مدارس مدنظر قرار می گیرد، گفت: یکی از این شاخص ها امکان فاصله گذاری اجتماعی در مدارس به شکلی که فاصله هر دانش آموز از دیگر دانش آموزان ۱.۵ متر و سرانه مساحتی که برای هر دانش آموز در نظر گرفته شده ۲.۲۵ مترمربع باشد لذا در تشکیل کلاس ها محدودیت جمعیت وجود ندارد بلکه تناسب بین تعداد دانش آموزان و مساحت در نظر گرفته شده اهمیت داشته و در صورت نیاز دانش آموزان گروه بندی می شوند.

وی با بیان اینکه ابلاغیه بازگشایی مدارس از ابتدای آذرماه برای تمامی مدارس ارسال شده است، افزود: قبل از این نیز با مدیران مناطق جلسات متعددی برگزار شده است.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش خراسان جنوبی در مورد ساعت حضور دانش آموزان در کلاس های درس گفت: توصیه ای که برای ساعت حضور دانش آموزان در کلاس ها شده بین ۴۵ تا ۶۰ دقیقه و آموزش مجازی بین ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بوده که البته قابل انعطاف است.

یکه خانی ادامه داد: در برخی از مدارس که نیاز به گروه بندی وجود داشته باشد عده‌ای آموزش را به صورت حضوری و عده‌ای به صورت مجازی آموزش ها را دریافت می کنند.

وی در رابطه با اهمیت تهویه هوا در کلاس های درس تصریح کرد: کلاس ها باید دارای پنجره بازشو باشند تا در زمان استراحت دانش آموزان پنجره ها باز و تهویه کلاس صورت گیرد.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش خراسان جنوبی اضافه کرد: براساس تأکیدی که ستاد مبارزه با کرونا بر آموزش حضوری داشته ملزوم به برگزاری حضوری کلاس های درس هستیم بنابراین کمیته سلامت در مدارس به صورت روزانه نظارت و غربالگری می‌نماید.

یکه خانی با اشاره به اینکه هر دانش آموزی اگر به هر دلیلی بیماری زمینه ای و واگیردار داشته و تحت درمان باشد ملزم به مراجعه به مدرسه نیست، خاطرنشان کرد: بنابراین این تضمین به خانواده دانش آموزان داده می شود که مدارس محل امنی برای دانش آموزان است.

انتهای پیام/۶۹۰۲۷

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش دانش آموزان خراسان جنوبی دوره ابتدایی خراسان جنوبی کلاس های درس دانش آموزان آموزش حضوری متوسطه اول دانش آموز یکه خانی کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۶۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای آذربایجان‌غربی از آموزش ایمنی و فرهنگ ترافیک به چهار و ۶۰۰ نفر از دانش آموزان دختر و پسر مدارس حاشیه راههای استان در قالب اجرای طرح آموزش و ارتقای ایمنی مدارس حاشیه راه‌ها خبرداد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، ایرج دست‌نشان امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در مراسمی که به مناسبت آموزش نکات ایمنی ترافیک و عبور و مرور بین دانش‌آموزان مدارس حاشیه راه‌های ارومیه برگزار شد، اظهار کرد: در مراسم امروز ۱۳ مدرسه و ۵۰۰ دانش آموز دختر و پسر حضور دارند که از آموزش‌های لازم ایمنی و ترافیکی بهره‌مند می‌شوند.‌

وی افزود: هدف از این همایش ایمنیِ ترافیک دانش آموزان افزایش حساسیت‌ها به رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و ارتقا فرهنگ ترافیکی است.

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای آذربایجان‌غربی گفت: در مجموع ۲۸ مدرسه در سطح استان آذربایجان‌غربی زیر پوشش طرح آموزش و ایمنی‌سازی مدارس حاشیه راه‌ها قرار گرفتند چرا که یکی از اقدامات مهم و تأثیرگذار برای کاهش میزان تلفات و آمار تصادفات رانندگی، نهادینه کردن موضوع ایمنی و فرهنگ ترافیکی و آموزش دانش‌آموزان حاشیه راه‌ها است.

دست‌نشان تصریح کرد: در قالب اجرای این طرح اقلام کمک آموزشی از جمله کیف، دفتر و لوازم التحریر، تجهیزات ایمنی، کتابچه های آموزشی در بین دانش آموزان توزیع و در کنار آن با بهره‌مندی از شیوه‌هایی همچون نمایش کودک و با بهره‌مندی از ابزارهای کودک‌پسند مفاهیم مربوطه آموزش داده می‌شود.

کد خبر 749503

دیگر خبرها

  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • یک روزنامه: سختگیری دهه 60 در مدارس در حال تکرار است/ هنوز «آینه» ممنوع است! دانش‌آموزان دوره متوسطه می‌گویند در مدرسه کیف‌هایشان را می‌گردند و مسئولان مدرسه برخوردهای خشن و توهین‌آمیز دارند
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی 
  • آموزش ایمنیِ ترافیک به ۴۶۰۰ از دانش آموزان دختر و پسر مقطع ابتدایی مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان غربی
  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی
  • نیمی از بازماندگان تحصیل در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • برگزاری جشنواره خوشنویسی «کاتبان وحی» ویژه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی