Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@14:29:04 GMT

شناسایی زودهنگام «تارکان تحصیل» میان پایه‌ها

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۴۴۶۶۵

شناسایی زودهنگام «تارکان تحصیل» میان پایه‌ها

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: بنیان یادگیری در دوره ابتدایی، به ویژه در «پایه اول» ریخته می شود و موفقیت های بعدی بر این بنیان بنا خواهد شد.

به گزارش ایسنا، رضوان حکیم زاده؛ طی نشست مجازی معاونان وزیر با مدیران کل آموزش و پرورش استان ها و رؤسای ادارات آموزش و پرورش مناطق سراسر کشور که در ساختمان شهیدرجایی برگزار شد، به تشریح فعالیت های صورت گرفته در معاونت آموزش ابتدایی درخصوص «بازگشایی مدارس»، «آغاز سال جدید تحصیلی» و «از سرگیری آموزش های حضوری» پرداخت و با اشاره به این که در جریان یادگیری، بنیان یادگیری در پایه ابتدایی و بخصوص کلاس اول است، اظهار کرد: بهتر است رصد یادگیری دانش آموزان از اول سال تحصیلی انجام شود تا اگر ضعفی وجود دارد، برطرف شود چون هر ضعف در یادگیری می تواند بر یادگیری های بعدی دانش آموز تأثیر بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش افزود: با برنامه ریزی انجام شده در رصد یادگیری دانش آموزان، دانش آموزانی که در یادگیری مشکلی دارند را به سرعت شناسایی کرده و با برنامه های هدفمند، درصدد برطرف کردن ضعف یادگیری این دانش آموزان باشیم.

وی گفت: خوشبختانه برنامه جبران و تثبیت یادگیری را در همه مناطق کشور اجرا کردیم؛ در این برنامه ۱۴جلسه آموزش به دانش آموزان در دو درس فارسی و ریاضی دوره اول ابتدایی و سه درس فارسی، ریاضی و علوم در دوره دوم ابتدایی را برگزار کردیم که نتایج ارزیابی ها مبیّن آن بود که، میزان تثبیت یادگیری در این دانش آموزان به مقدار زیادی افزایش یافته و چالش های یادگیری تا حد زیادی برطرف شده است.

حکیم زاده با اشاره به این که سنجش رفتار ورودی و میزان یادگیری ضروری و لازم برای ایجاد فرصت های یادگیری برای مفاهیم جدید، یکی از مواردی است که در ابتدای یک دوره آموزشی باید انجام شود تا بتوانیم با بررسی نتایج آن فرصت های بیشتری برای یادگیری جدید در اختیار دانش آموزان قرار دهیم، تصریح کرد:  در دوره ابتدایی به ویژه در پایه های دوم و سوم، تلاش کنیم تا ارزیابی دقیقی از یادگیری های قبلی دانش آموزان داشته باشیم و به شکل هدفمندی رفتار ورودی دانش آموزان را مدیریت کنیم که این مهم با رصد دقیق یادگیری امکان پذیر است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در خصوص ثبت نام دانش آموزان در سال تحصیلی جدید گفت: خوشبختانه با تلاش همکاران استانی روند ثبت نام در همه دوره ها به خوبی انجام شد و بررسی نتایج اولیه ثبت نام حاکی از آن است که فرآیند ثبت نام از رشد قابل توجهی به ویژه در پایه اول برخوردار بود.

وی ادامه داد: دستورالعمل دیگری را جهت شناسایی زودهنگام «تارکان تحصیل» میان پایه ها تهیه کرده ایم که به زودی ابلاغ خواهیم کرد. و امیدواریم امسال با مدیریت خوب مدیران مدارس، تارکان تحصیلی، شناسایی و به تحصیل بازگردند.

حکیم زاده تصریح کرد: یکی دیگر از دغدغه‌های ما، تسهیل در ثبت نام اتباع فارغ از جنسیت و تابعیت آنان است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به این که یکی از اولویت های ما جبران سنجش پیش دبستانی های سال گذشته است، گفت: حدود ۶۰۰ هزار نفر از پیش دبستانی ها جزو برنامه سنجش اولیه هستند. این سنجش کمک می کند که ما برای شناسایی مشکلات احتمالی و حل آن ها، مداخلات بهنگامی داشته باشیم و بتوانیم به خانواده ها کمک کنیم تا رنج کمتری تحمل کنند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وی گفت: تأکید می کنم کلاس اولی ها حداقل در هفته یک روز، در مدرسه حضور پیدا کنند تا بتوانند با معلمان خود ارتباط عاطفی برقرار کرده و آشنا شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ترك تحصيل آموزش و پرورش معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۴۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات به هنرستان‌های چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرنگار مهر، پژمان خلفیان صبح پنج شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: در دولت سیزدهم تا کنون ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات به صورت مستقیم به هنرستان‌های این استان داده شده است که این عدد در طول انقلاب برای این مدارس بی سابقه بوده است.

وی تصریح کرد: در تمام مناطق استان تمامی هنرستان‌ها را مجهز به امکانات روز کرده‌ایم.

خلفیان با اذعان بر اینکه بیش از یک میلیون نفر شرکت کننده کنکور در سراسر کشور بوده است گفت: ۲۰ هزار نفر از شرکت کنندگان در کنکور از استان چهارمحال و بختیاری بوده‌اند.

وی ادامه داد: ۱۲ درصد از دانش آموزان در رشته‌های طراز اول شرکت کرده و ما بقی در تکمیل ظرفیت بوده‌اند.

خلفیان با اشاره به اینکه ۱۵ سایت کامپیوتری مجهز به ۱۵۰ دستگاه کامپیوتر در جهت کد نویسی و هوش مصنوعی مجهز شدند گفت: در ۱۷ منطقه آموزشی این استان طرح هوش مصنوعی را شروع کرده‌ایم.

وی ادامه داد: در طرح شهید ابراهیم هادی فرایند استعداد یابی در پایه هفتم و هشتم و در یک سال تحصیلی اتفاق خواهد افتاد و در انتهای سال استعداد دانش آموزان مورد بررسی خواهد گرفت.

شناسایی ۹۰۰ کودکستان در سطح استان چهارمحال و بختیاری

نصرت الله محمودی معاون آموزش ابتدایی در ادامه این نشست اظهار کرد: در حوزه کودکستان‌ها دو دسته آموزش وجود دارد که در این راستا تلاش‌های زیادی صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: ۹۰۰ کودکستان در سطح استان شناسایی شده است که باید مجوز فعالیت داشته باشند و ۷۳۵ کودکستان شهریه مشخص و ابلاغ شده است.

محمودی با اذعان بر اینکه نظارت جامع و کاملی بر روی کودکستان‌ها وجود دارد گفت: اگر در کودکستان‌ها به خوبی آموزش بینند و این دوره را به خوبی گذرانده باشند و دوره ابتدایی بهتر می‌توانند فعالیت کنند.

وی با تاکید بر اینکه ۷۰ درصد کودکستان‌ها ارزیابی شده است گفت: در حوزه آموزش‌های ابتدایی باید برنامه کیفی برگزار شود.

محمودی خاطر نشان کرد: در ۳ سال همه آموزگاران ابتدایی در ۷ عنوان درس فرایند آموزشی را باید طی کنند که تا کنون ۲ هزار و ۳۰۰ نفر از همکاران آموزش دیده‌اند و امسال نیز نزدیک به ۳ هزار نفر در طرح شرکت خواهند کرد و آموزش خواهند دیدید.

وی به طرح روز بدون کیف و کتاب نیز اشاره کرد و گفت: دانش آموزان هر دو هفته یک بار برنامه بدون کیف و کتاب را امتحان می‌کنند که فشار درس بر روی آنها نباشد.

کد خبر 6095018

دیگر خبرها

  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • اختصاص ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات به هنرستان‌های چهارمحال و بختیاری
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • معلم عشایری که پدرانه مشق علم و ادب می‌کند
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • ۴۵ درصد دانش‌آموزان مازنی در فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین