Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از وزارت آموزش و پرورش، رضوان حکیم زاده در خصوص در خصوص بازگشایی مدارس اظهار داشت: مصوبه ای که در ستاد ملی کرونا داشتیم و هماهنگی خوب بین دستگاه ها زمینه  را فراهم کرد که ما الگوی بازگشایی را ارسال کنیم.بر این اساس آغاز سال تحصیلی جدید در دوره ابتدایی با جشن شکوفه‌ها و غنچه‌ها در اول مهر و آغاز فعالیت‌های آموزشی و تربیتی از سوم مهر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بازگشایی به شکل تدریجی اتفاق خواهد افتاد؛  افزود: مدارس در مناطق عشایری و روستایی کم جمعیت به علت عدم دسترسی به ابزار هوشمند  و زیرساخت های فناوری سال گذشته به شکل حضوری بوده و در سال جدید نیز در اولویت بازگشایی حضوری می باشند.

معاون آموزش ابتدایی در خصوص  توانمند سازی معلمان برای سال تحصیلی جدید اضافه کرد: کرونا با وجود چالش‌ها و آسیب‌های جدی که داشت فرصت هایی را هم برای نظام آموزشی ایجاد کرد که یکی از آنها افزایش توانمندی معلمان برای استفاده از فناوری های نوین در امر آموزش بود. که این امر در حالت طبیعی ممکن بود سال ها به طول بیانجامد. معلمان توانستند در یک فرصت محدود این توانمندی را در خود ایجاد نمایند. آموزش و پرورش هم در این راستا  دوره هایی را  برگزار کرد.

وی با اشاره به افزایش کیفیت و قابلیت محتواهای آموزشی تولید شده برای سال جدید تحصیلی ابراز داشت: استفاده از چند رسانه ای ها و ارائه آموزش به صورت جذاب که تا اندازه ای بتواند خلا ناشی از عدم ارتباط میان دانش آموز و فضای واقعی کلاس را جبران نماید همواره در دستور کار آموزش و پرورش بوده است و در این راستا از ظرفیت خوب استانها استفاده شده و قطب هایی تعیین شدند که هر کدام از آنها مسئولیت تهیه محتوای دروس هریک از پایه های تحصیلی را به صورت تخصصی بر عهده گرفتند.

حکیم زاده از بروز رسانی و استفاده از قابلیت های جدید در شبکه شاد برای سال تحصیلی پیش رو خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با توجه به ارتقاهای صورت گرفته در این شبکه و تغییرات خوبی که در ساخت محتواهای آموزشی ایجاد شده است بتوانیم شرایطی را برای دانش آموزان فراهم نماییم که تا اندازه ای خلا ناشی از عدم حضور دانش آموزان در کلاس درس را جبران کنیم.

وی از برد گسترده مدرسه تلویزیونی در بسیاری از مناطق کشور به عنوان ویژگی بسیار خوب آن نام برد و افزود: در بسیاری از مناطق کشور که زیرساخت های فناوری وجود ندارد و یا دانش آموزان به دلائل شرایطی که دارند امکان استفاده از ابزار هوشمند را ندارند، خوشبختانه مدرسه تلویزیونی در دوسال گذشته توانسته است آموزش با کیفیت را برایشان فراهم کند و حتی یک منبع یادگیری خوب برای معلمان و نومعلمان باشد.

آموزش مجازی دچار چالش اساسی است

معاون آموزش ابتدایی گفت: آموزش مجازی در دو موضوع بسیار مهم یادگیری مهارت های پایه و مفاهیم درسی برای دانش آموزان و موضوع تربیت دچار چالش اساسی است. فناوری ها در بهترین شرایط می توانند مفاهیم درسی را آموزش و ارائه دهند اما قطعا قادر به تربیت نیستند. چراکه تربیت فرایندی است که از طریق تعامل چهره به چهره ی دانش آموز با همسالان، معلم و کادر مدرسه اتفاق می افتد.

وی ادامه داد: در خصوص آموزش هم چالش های جدی در یادگیری دانش آموزان وجود دارد و سازمان های بین المللی گزارش هایی را از شکاف آموزشی خصوصا بین دانش آموزان در خانواده های کمتر برخوردار منتشر کردند چراکه این دانش آموزان امکان حمایت موثر خانواده را نداشتند و تا جاییکه به یادگیری مهارت های پایه سواد مربوط می شود ما با چالش اساسی مواجه هستیم .

حکیم زاده برای روشن شدن موضوع به مقایسه نتایج ارزشیابی پایه های دوره ابتدایی در دروس مختلف با دو سال گذشته اشاره کرد و اظهار داشت: مهارت های سواد پایه خصوصا خواندن و نوشتن سنگ زیربنای یادگیری است و اگر قرار است بنیانی بنا شود که یادگیری های بعدی برآن اساس اتفاق بیافتد قطعا تسلط بر این مهارت ها ضروری است. در درس فارسی پایه اول سال تحصیلی ۹۸-۹۷ حدود ۷۰ درصد از دانش آموزان موفق به دریافت نتیجه خیلی خوب شده اند در حالیکه این آمار در سال گذشته به ۶۰درصد رسیده است. یعنی ما با  یک کاهش ۱۰ درصدی مواجه شدیم .

وی ادامه داد: وقتی از دانش آموزان نیازمند به تلاش بیشتر صحبت می کنیم یعنی آنهایی که ضعف جدی در یادگیری دارند که آمار این دانش آموزان در دوسال قبل ۲.۳ درصد بوده که در سال گذشته به ۴.۳ درصد رسیده است که ۲ درصد افزایش داشته و این نتیجه در فارسی دوم و سوم هم به همین منوال است.

برچسب‌ها بازگشایی مدارس مدرسه آنلاین آموزش غیرحضوری وزارت آموزش و پرورش دانش‌آموزان پروندهٔ خبری بازگشایی مدارس و دانشگاه ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بازگشایی مدارس مدرسه آنلاین آموزش غیرحضوری بازگشایی مدارس مدرسه آنلاین آموزش غیرحضوری وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان آموزش و پرورش دانش آموزان سال تحصیلی سال گذشته مهارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۶۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به شرایط اقتصادی خانوارهای استان هرگونه اجبار توسط مدیران مدارس ممنوع و در صورت مشاهده و یا دریافت گزارش و شکایات مردمی با مدیر مدرسه متخلف برخورد قانونی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، محمد جمالی آرند، امروز _جمعه، چهاردهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در نخستین کارگروه تولید، ساماندهی، نظارت و توزیع لباس فرم دانش‌آموزان استان در سال تحصیلی جدید، چگونگی پوشش، نظارت و توزیع لباس‌های فرم دانش‌آموزان بررسی شد.

وی افزود: داشتن روپوش یکسان و متحدالشکل برای هر دوره تحصیلی در مدرسه علاوه بر تقویت حس و روحیه همدلی و دوستی بیشتر در بین دانش‌آموزان، باعث رشد تحصیلی آنها، کاهش استرس ناشی از نحوه مد و لباس، ایجاد آرامش، تمرکز فکری بیشتر آنها بر روی درس و تحصیل و از همه مهم‌تر کاهش هزینه‌های مالی برای خانواده‌ها می‌شود.

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این مسئله به منزله الزام و اجبارخانواده‌ها برای تهیه لباس فرم جدید مدرسه در تمام مقاطع تحصیلی مدارس دولتی و غیر دولتی استان نیست، گفت: با توجه به شرایط اقتصادی خانوارهای استان هرگونه اجبار توسط مدیران مدارس ممنوع و در صورت مشاهده و یا دریافت گزارش و شکایات مردمی با مدیر مدرسه متخلف برخورد قانونی می‌شود.

وی با بیان اینکه چنانچه لباس فرم امسال دانش‌آموزی مرتب و قابل استفاده مجدد در سال تحصیلی جدید برای آن باشد، اجباری برای خرید و تهیه لباس فرم جدید در سال تحصیلی پیش رو نیست، تصریح کرد: بر اساس دستورالعمل ساماندهی و نظارت بر تهیه و توزیع پوشاک دانش‌آموزان، هیچ مدیر مدرسه‌ای مجاز نیست با تولید کننده و یا فرد خیاط برای تولید و تهیه لباس فرم دانش آموزان انعقاد قرارداد کند و به اجبار، دانش‌آموز و یا اولیا را به خیاط مورد نظر خود معرفی کند.

جمالی‌آرند خاطرنشان کرد: انتخاب لباس فرم دانش‌آموزان بر اساس نمادها و الگوهای ایرانی_اسلامی با بهره‌گیری از جدیدترین جدول استاندارد سازمان ملی استاندارد در زمینه پارچه‌های روپوش مدارس، طراحی لباس بر اساس الگوهای بومی، منطقه‌ای، نیازهای مناطق و همچنین اقتضائات جمعیتی، سنی، جنسیتی وقومیت‌های مختلف و نیز برنامه‌ریزی‌های لازم جهت آشنایی دانش‌آموزان و خانواده‌ها با شیوه و مظاهر تهاجم فرهنگی غرب توسط شورای مدرسه و انجمن اولیا و مربیان مدارس دولتی و غیردولتی استان مورد تأکید است.

وی افزود: تشکیل کارگروه تعیین نرخ لباس فرم مدرسه در اسرع وقت توسط دستگاه‌های متولی و اعلام آن به خیاطان از پیش تعیین شده، مدیران مدارس و خانواده‌ها شد در دستور کار قرار دارد.

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: علاوه بر تعیین نرخ باید الگو، جنس، طرح و رنگ پارچه مشخص و به ذی‌نفعان اعلام و در محل‌های مشخص برای توزیع لباس فرم در دید اولیا قرار گیرد.

کد خبر 750285

دیگر خبرها

  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از فردا
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • مسابقات قرآن دانش‌آموزان شیراز آغاز شد
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • اختصاص ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات به هنرستان‌های چهارمحال و بختیاری
  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی 
  • آموزش ایمنیِ ترافیک به ۴۶۰۰ از دانش آموزان دختر و پسر مقطع ابتدایی مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان غربی
  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است