Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: معلم‌های دوره ابتدایی حق برگزاری امتحان پایان سال تحصیلی به صورت حضوری را ندارند.

ناهید فضلی در گفت وگو با ایسنا با تشریح نحوه ارزشیابی دانش‌آموزان مقطع ابتدایی، اظهار کرد: کلاس‌های درس دانش‌آموزان مقطع ابتدایی تا 31 اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت و پس از آن معلم‌ها در یک فرصت 10 روزه از اول تا دهم خرداد مهلت دارند تا گزارش پیشرفت تحصیلی دانش‌آموزان را تحویل مدارس دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فضلی با بیان اینکه کارنامه یا گزارش پیشرفت تحصیلی دانش‌آموزان مقطع ابتدایی توصیفی است، گفت: معلمان براساس اطلاعاتی که در طول سال تحصیلی به‌دست آورده‌اند و براساس ارزیابی‌های عملکردی که در پایان سال از یادگیری دانش‌آموزان انجام می دهند، نتایج نهایی را ثبت کرده و کارنامه دانش‌آموزان صادر می شود.

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به اینکه کارنامه دانش‌آموزان در دوره ابتدایی کیفی توصیفی است، گفت: معلم‌های دوره ابتدایی حق برگزاری امتحان پایان سال به صورت حضوری را ندارند.

وی ادامه داد: وضعیت تحصیلی دانش‌آموزان پایه‌های اول تاششم در چهار مقیاس خیلی خوب، خوب، قابل قبول و نیاز به تلاش بیشتر گزارش می‌شود که دانش‌آموزان با وضعیت نیاز به تلاش بیشتر همان دانش‌آموزان تجدیدی هستند که باید در ماه‌های تیر، مرداد و شهریور در دوره‌های آموزشی در نظر گرفته شده برای آنها از سوی مدارس با لحاظ تصمیمات ستاد ملی کرونا شرکت کرده تا به انتظارات دست پیدا کنند.

 فضلی اضافه کرد: تاکید بر این است که در دوره ابتدایی مردودی نداشته باشیم چون مردودی در این دوره می‌تواند لطمات زیادی را به فرایند تحصیل دانش‌آموزان وارد کند.

وی در ادامه اشاره ای هم به وضعیت دانش‌آموزان مقطع ابتدایی استان کرمانشاه در ارزیابی‌های صورت گرفته در پایان نیمسال اول تحصیلی داشت و گفت: از مجموع بیش از 180 هزار دانش آموز در حال تحصیل در استان در مقطع ابتدایی در سال تحصیلی جاری تنها 4400 نفر آنها در ارزیابی پایانی نیمسال اول تحصیلی نیاز به تلاش بیشتر داشته اند.

 فضلی اضافه کرد: هم اکنون 32 هزار و 414 دانش آموز کلاس اولی  در استان مشغول تحصیل هستند که 1119 نفر آنها در ارزشیابی های پایان نیمسال اول تحصیلی نیاز به تلاش بیشتر داشته‌اند.


انتهای پیام
 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دوره ابتدایی امتحانات خرداد كرمانشاه دانش آموزان مقطع ابتدایی نیاز به تلاش بیشتر دوره ابتدایی پایان سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۸۷۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت قرمز در مدارس با افت شدید تحصیلی؛ معدل دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!

طبق اطلاعات منتشرشده از سوی وزارت آموزش‌وپرورش، میانگین کشوری نمرات دانش‌آموزان در امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۲ در رشته تجربی ۱۱.۲۳، رشته ریاضی ۱۰.۷۹، رشته انسانی ۸.۷۵ و در رشته معارف ۱۰.۵۶ بوده است. درحالی‌که سال ۱۴۰۱ میانگین نمرات دانش‌آموزان برای رشته علوم تجربی ۱۳.۰۲، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۶۴، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۲۰ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۰۱ بوده است.

این معدل در سال ۱۴۰۰، برای رشته علوم تجربی ۱۳.۱۸، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۳۵، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۴۲ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۰۴ ثبت‌شده است.

روزنامه فرهیختگان نوشت:در سال ۱۳۹۹ نیز معدل دانش‌آموزان برای رشته علوم تجربی ۱۳.۷۳، رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۵۰، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۱.۳۴ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۶ را نشان می‌دهد.

میانگین معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان سال ۱۳۹۸، در رشته علوم تجربی ۱۳.۷۷، در رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۲۸، در رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۷۶ و در رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۸ بوده است.

ازاین‌رو می‌توان نتیجه گرفت که میانگین معدل نمرات دانش‌آموزان در سال ۱۴۰۲ نسبت به چهار سال پیش از آن در تمامی رشته‌ها با افت حدود دو نمره‌ای در امتحانات نهایی روبه‌رو بوده است.

ناظر به همین معیار و مولفه و با بررسی وضعیت استان‌ها، نقشه وضعیت معدل استان‌ها تا حد زیادی منطبق با نقشه فقر کشور است. به این صورت که میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۲ در استان‌های هرمزگان، کهگیلویه‌وبویراحمد، خوزستان، آذربایجان غربی ۸ تا ۹ بود. خراسان شمالی، گلستان، اردبیل، ایلام، کردستان، لرستان، کرمانشاه، فارس، کرمان، گیلان، بوشهر و چهارمحال‌وبختیاری نیز استان‌هایی هستند که میانگین ۹ تا ۱۰ را ثبت کردند. یعنی معدل دانش‌آموزان این استان‌های نیز کم و هشدارآمیز است. با این حساب مجموعا، در ۱۷ استان میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد هشت تا ۱۰ بوده که در وضعیت قرمز هستند.

دیگر خبرها

  • اختصاص ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات به هنرستان‌های چهارمحال و بختیاری
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • وضعیت قرمز در مدارس با افت شدید تحصیلی؛ معدل دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • افت شدید تحصیلی دانش آموزان در دولت رئیسی/ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • آموزش ایمنیِ ترافیک به ۴۶۰۰ از دانش آموزان دختر و پسر مقطع ابتدایی مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان غربی
  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است
  • پرداخت ۵۰ میلیارد ریال کمک‌هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان مددجوی سراوان
  • نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • برگزاری جشنواره خوشنویسی «کاتبان وحی» ویژه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش‌آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت