Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضوان حکیم‌زاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا درباره برگزاری امتحانات خردادماه دانش‌آموزان دوره ابتدایی اظهار داشت: ارزشیابی در دوره ابتدایی فرآیندی است و در مراحل مختلف همکاران به دانش آموزان بازخورد می‌دهند؛ بنابراین تاکید فقط روی ارزیابی پایان سال تحصیلی نیست.

وی افزود: ارزشیابی پایان سال تحصیلی هم از اهمیت بسیاری برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 امیدواریم این امکان میسر شود که ارزشیابی حضوری از نوع عملکردی در دوره ابتدایی به ویژه پایه‌های اول و دوم ابتدایی به صورت حضوری برگزار شود.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: سال گذشته دستورالعملی ارسال شد که بر اساس آن، مدیران مدارس باید نظارت کامل بر ارزشیابی دانش‌آموزان از میزان یادگیری و تسلط آنها بر مهارت‌های خواندن، نوشتن و حساب کردن داشته باشند.

حکیم‌زاده ادامه داد: بر اساس شیوه‌نامه‌ ارسال شده به استان‌های کشور مدیر هر مدرسه مسوول این می‌شود که یادگیری دانش‌آموزان را کنترل کند و این اطمینان را به دست آورد که هر دانش‌آموزی امکان دسترسی به یکی از این بسترهای آموزشی را دارد.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: مدیران مدارس باید وضعیت یادگیری دانش آموزان را ارزیابی کنند. همچنین به صورت خاص بر آموزش پایه اول و دومی‌ها تمرکز شده و درخواست کردیم که ارزیابی دقیق‌تر از میزان تسلط آنها بر مهارت خواندن و نوشتن داشته باشیم.

وی ادامه داد: امیدواریم شرایط کشور به دلیل شیوع ویروس کرونا در وضعیت مناسبی قرار گیرد تا مدارس هم به صورت مرحله‌ای و پلکانی بازگشایی شوند.

حکیم زاده در خصوص چگونگی برگزاری امتحانات دانش‌آموزان اظهار داشت: با توجه به تجربه سال گذشته وزارت آموزش و پرورش، امتحانات نهایی در پایان دوره نهم و دوازدهم به صورت حضوری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد و هیچ موردی از اشکال و ابتلا به کرونا در میان دانش‌آموزان مشاهده نشده است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش پیشتر گفته بود: با توجه به تجربه موفق سال گذشته سعی می‌کنیم که آزمون‌های پایانی ابتدایی به ویژه در پایه حساس اول و دوم به صورت حضوری برگزار شود تا این اطمینان حاصل شود که یادگیری مهارت‌های اساسی مورد نظر از جمله نوشتن، خواندن و حساب کردن به دست آمده است.

حکیم زاده بیان داشت: اطمینان از یادگیری مهارت‌های اساسی اولویت وزارت آموزش و پرورش برای فرایند آموزش در دوره ابتدایی است. مقوله اصلی در دوره ابتدایی، اطمینان از یادگیری بوده و اهمیت آموزش مهارت‌های یادگیری در پایه‌های حساس اول و دوم دبستان دوچندان است.

وی افزود: باید به پایه‌های اول و دوم ابتدایی به عنوان شالوده تحصیل دانش آموزان، توجه ویژه شود، چون نبود یادگیری مناسب در این پایه‌های حساس، خطر ترک تحصیل را در سنین بالاتر به دنبال خواهد داشت.

به گزارش ایرنا، در مجموع هشت میلیون و ۴۷۲ هزار دانش‌آموز کشور در مقطع ابتدایی تحصیل می‌کنند و از این تعداد سه میلیون مربوط به پایه های اول و دوم ابتدایی بوده که اغلب در مناطق شهری ساکن هستند.

برچسب‌ها رضوان حکیم زاده مدرسه آنلاین آموزش برخط وزارت آموزش و پرورش دانش‌آموزان پروندهٔ خبری آموزش مجازی ؛ تجربه ای نو در سایه کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رضوان حکیم زاده مدرسه آنلاین آموزش برخط رضوان حکیم زاده مدرسه آنلاین آموزش برخط وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان اخبار کنکور وزارت آموزش و پرورش دوره ابتدایی دانش آموزان حکیم زاده اول و دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۷۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی معلم مراغه‌ای به عنوان برگزیده کشوری

 نسرین بایزید آموزگار پایه اول دبستان شهید بهروز نژاد در قالب تجربه‌ تربیتی جدید در رفتار و نگرش دانش آموزان تغییر ایجاد کرده و منجر به بهبود مصرف بهینه آب شده است.

این معلم مراغه‌ای گفت: از طریق داستان‌گویی، مدال قطره آب، بطری تزئین شده آب و نمایش فیلم‌ها روش درست مصرف کردن آب را به دانش آموزان آموزش داده است.

وی افزود: این دانش آموزان در مدرسه با مدال آبی که بر گردن آویخته اند حامل انتقال پیام درست مصرف کردن آب به سایر دانش آموزان هستند.

نسرین بایزید گفت: دانش آموزان نگهبان آب در منزل نیز مرتب به اعضای خانواده درخصوص صرفه جویی در مصرف آب تذکر می‌دهند.

وی افزود: با هدف فرهنگ سازی مصرف بهینه آب و یا هر نعمت دیگر لازم است در همه مقاطع تحصیلی اقدامات مشابهی به اقتضای سن و پایه تحصیلی دانش آموزان اجرا شود.

معلم مراغه‌ای با این خلاقیت خود در جشنواره تجارب برتر تربیتی وزارت آموزش و پرورش برگزیده کشوری معرفی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • اختصاص ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات به هنرستان‌های چهارمحال و بختیاری
  • معلم عشایری که پدرانه مشق علم و ادب می‌کند
  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • هوش مصنوعی به زبان ساده برای کودکان و نوجوانان
  • توجه ویژه به آموزش و فرهنگسازی در حوزه ترافیک ضروری است
  • معرفی معلم مراغه‌ای به عنوان برگزیده کشوری
  • آموزش ایمنیِ ترافیک به ۴۶۰۰ از دانش آموزان دختر و پسر مقطع ابتدایی مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان غربی
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • برگزاری جشنواره خوشنویسی «کاتبان وحی» ویژه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی